Bjelica: ‘Sad razumijem poruku Zdravka Mamića’

Foto: fah

Osijek u nedjelju dočekuje Varaždin u 32. kolu Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stanje u svlačionici je dobro. Dobro se trenira i dobro je raspoloženje. Imali smo naporan tjedan gdje smo imali tri derbija i osjeti se psihički i fizički napor i umor i trbali im je dan-dva duže da se regeneriraju, ali sada su u dobrom stanju i vjerujem da ćemo u nedjelju biti u top formi da pokažemo sve što možemo i naše najbolje lice”, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica na početku konferencije za novinare.

Kad je riječ o Varaždinu, rekao je da je to ekipa koja je izuzetno dobro organizirana.

“Protiv nas zadnje dvije utakmice kompaktno su se branili i bilo je teško to probiti. Obje utakmice smo knap pobijedili. Očekujemo da će naša momčad biti bolja. Imamo dobru atmosferu, dovoljno zdravih i u dobroj formi igrača i uvjeren sam da ćemo biti na visokom nivou”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na kontroverznu snimku nakon derbija na Rujevici.

“Rekao sam da sam mislio da neće biti igrica, rekao sam da vjerujem u sustav u sve što se treba događati, međutim tako je kako je, moramo to prihvatiti. Vi ste novinari pa znate što je novinarski kodeks. Mi smo klupa i znamo što je klupski kodeks, što se priča, a što ne. Ovo neka ide na čast onima koji su to objavili. Ja samo mogu reći da u nijednom trenutku nisam demantirao ono što sam rekao. Stojim iza svake izgovorene riječi. Žao mi je zbog psovki, ali one se govore u afektu. Ako je najveći problem hrvatskog nogometa to što Bjelica psuje, onda sada to svi znaju i meni je malo lakše. Ali Bjelica je napravio još par dobrih stvari u hrvatskom nogometu, pa bi se možda moglo i o tome pričati. Razgovarao sam o tome s gospodinom Damirom Miškovićem, izrazio mu svoje nezadovoljstvo sa nekim stvarima koje su se događale u zadnja četiri mjeseca. Ali sadržaj tog razgovora ostaje između dva muškarca, između dva čovjeka koji su sjajno surađivali u prošlosti sve dok nismo postali konkurentni. Tako da sve što sam mu rekao, rekao sam mu u lice, ne preko novina i ne tražeći medijske skandale. No ružno je da se iz njihovih redova mene cinka. Jer ako se krene cinkati, znamo tko će izvući deblji kraj”, rekao je Bjelica, piše HRT.

Rekao je i kako je tada Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, često pitao “što mu treba”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da danas razumije što je to značilo.

“I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno stoput isto pitanje: ‘Nenade, je li ti nešto treba?’. Ja kažem ne treba mi ništa. ‘Pa ljubavi, pa jel ti treba nešto?’. Kažem ‘ne treba mi Zdravko ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti’. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.