Bjelica: ‘Kritike govore da sam na uspješan jer na uspješne ljude su ljubomorni i napadaju ih’

Foto: fah

Nenad Bjelica pojavio se pred novinarima prije utakmice 25. kola HNL-a, koju njegov Osijek igra kod Šibenika u nedjelju od 17:05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro je stanje u ekipi. Velika je konkurencija, svi žele igrati i ta dva lošija rezultata nisu ostavili negativan trag na momčad”, rekao je.

Komentirao je kritike da je nervozan u ophođenju sa sucima.

“U 84 utakmice kao trener u HNL-u samo sam jednom isključen i to kao trener Dinama u Osijeku. Ja utakmicu igram sa svojim igračima i želim pobijediti pod svaku cijenu. U tome idem do limita i nekada možda iz velike želje da pobijedim prijeđem tu granicu. Taj moj temperament me doveo tu gdje jesam. Ne moram govoriti što sam postigao i ostvario samo u ove dvije godine otkako sam u Hrvatskoj. Da sam samo šutio i stajao kao kofer, vjerojatno bi moji igrači i to prepoznali. ovako, vide moju emociju i koliko želim pobijediti”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pošteno se odnosim prema poslu i dajem svoj maksimum. Meni VAR ne treba da bih ja bio pošten. Takav sam kakav sam. Neću se mijenjati. Jedino što mi te kritike govore je da sam s Osijekom jako uspješan. Samo na uspješne ljude su ljubomorni i napadaju ih. Na gubitnike nitko nije ljubomoran. Da smo mi peti ili šesti nitko nas ne bi spomenuo, a ovako… Tu smo. Borit ćemo se i to pošteno. Pošteno ili nikako. Ove močvare, muljaže, kombinacije… To me ne zanima, tu sam jako loš igrač. Zato što sam temperamentan reagiram kako reagiram. Ne mogu ništa protiv ljubomore onog koji mi govori da sam nervozan, to je njegov način divljenja meni”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.