Bjelica: Umorni smo, ali vjerujem u pobjedu protiv Lokomotive

Foto: fah

Nogometaši Osijeka nakon pobjede u 2. pretkolu Konferencijske lige protiv kazahstanskog Kyzylzhara, ove nedjelje igraju protiv Lokomotive u sklopu 2. kola HN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je najavio Nenad Bjelica. Trener Osijeka osvrnuo se na teško gostovanje u Kazahstanu, naglasio je da je njegova momčad umorna nakon napornog puta, ali kako u nastavak domaćeg prvenstva ulaze s istom željom:

– Sve ovisi kako će se igrači oporaviti od puta. Svi su izuzetno umorni od utakmice, terena i puta koji je na povratku trajao gotovo devet sati. Vidjet ćemo kako će se osjećati na treningu i tko je od njih u stanju pomoći momčadi.

O Lokomotivi

– Lokomotiva se nije promijenila puno u odnosu na prošlu sezonu, možda jednog, dva igrača, ali zadržali su okosnicu momčadi, trenera, igraju na sličan način kao i prošle sezone. Uz to, godinu dana su iskusniji, samim time i izuzetno nezgodni što je osjetio i Dinamo. Za pripremu su imali cijeli tjedan za razliku od nas, ali mi ćemo im suprotstaviti dobru momčad i vjerujem pobijediti, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica još na ovoj utakmici neće moći računati na kartoniranog Kristijana Lovrića dok su zbog ozljeda i dalje upitni Dion Drena Beljo i Yevgen Cheberko.

– Osijek ima široki kadar, vjerujem da će ih trener Bjelica izrotirati, te određene igrače, ako će biti potrebe, odmoriti, te će ući u utakmicu ozbiljno i angažirano. Ja se nadam da će utakmica, kao i sve dosadašnje utakmice Lokomotive, biti otvorena, trkački dobra, i da će publika moću uživati u utakmici, rekao je trener Lokomotive, Silvijo Čabraja.

Trener Lokomotive osvrnuo se i na igrački kadar za ovaj susret:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Što se tiče našeg kadra, vraća se Vasilj koji je odradio suspenziju od tri žuta kartona, također i Stojković koji je imao sitnu ozljedu. Nažalost izgubili smo Marića koji je dobio crveni karton i za sada još ne znamo što će biti s Pivarićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.