Rakitić iskreno: Sevilla će teško do naslova no želi bolju poziciju

Foto: fah

Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić nalazi se sa svojom Sevillom na pripremama u Portugalu gdje je rekao da će u nadolazećoj sezoni biti “teško osvojiti” španjolsko prvenstvo no nastojat će nadmašiti četvrto mjesto zauzeto prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Blizu smo toga da počnemo ostvarivati veće ciljeve. Pripremamo se s puno entuzijazma, željni hvatanja ritma kako bi smo spremni počeli sezonu i u njoj ostvarili zacrtane rezultate, izjavio je 34-godišnji Rakitić u intervjuu za španjolski portal El Desmarque.

– Želimo nadmašiti ostvareno u prijašnjim sezonama. Znamo da je teško osvojiti prvenstvo jer ono dugo traje te je potrebno osvojiti jako puno bodova. Mi moramo poboljšati svoj učinak i skupljati bodove ne razmišljajući kako može završiti na kraju, dodao je u južnom portugalskom gradu Lagosu.

– Navijači su tu da vrše pritisak na nas i to je dobro. Dosad smo pred njima, na svom terenu osvajali puno bodova, pa se nadam da ćemo tako nastaviti. Trudit ćemo se i boriti da završimo na što višem mjestu, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momčad je uistinu dobro, naporno radimo. Svi idemo u istom pravcu, puni smo samopouzdanja pa sam uvjeren da ovako ujedinjeni možemo nadmašiti rezultate iz prethodnih sezona, zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.