Blanka Vlašić u Sisku svjedočila o vjeri: Najsnažnije krize moje sportske karijere bile su najmoćnije prilike da Bog uđe u moj život

Foto: Pero Grgić

Trećeg studenoga 2017. godine u župnoj crkvi Marije Kraljice mira u sisačkom Naselju okupili su se brojni vjernici na mjesečnu duhovnu obnovu koju je vodio župnik vlč. Ivan Grbešić, a misno slavlje je predvodio i propovijedao mons. Marko Cvitkušić, generalni vikar sisačke biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Pero Grgić

Gošća večeri bila je hrvatska atletičarka i osvajačica olimpijskih odličja, Blanka Vlašić, često napadana zbog svog svjedočenja vjere.

Svjedočila je na temu „Moj najviši skok“ i oduševila prisutne Božjim potezima u vlastitom životu. Napomenula je da su najsnažnije krize njezine sportske karijere bile najmoćnije prilike da Bog uđe u njezin život. Potaknula je mlade na duhovno vodstvo i redovit sakramentalni život kao izvor sigurnosti u mladenačkim borbama i traženjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.