Boban i Maldini žele mladog Dinamovca: Može li Milan na ‘hrvatski pogon’ vratiti stari sjaj?

Foto: Instagram

Kako smo već pisali poslije 18 godina bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Zvonimir Boban, vratio se u Milan, u klub u kojem je kao igrač ostavio zapažen trag. Boban je dobio zadatak da s bivšim suigračem i legendom talijanskog nogometa, Paolom Maldinijem napokon Milanu vrati stari sjaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sedmerostruki prvak Europe godina se pokušava vratiti na vrh talijanskog nogometa, no, bez obzira na ulaganja i optimizam koji čelnici kluba nude uoči svake nove sezone, bezuspješno.

Naime, talijanski nogometni div posljednjih šest, sedam – godina proživljava teške trenutke, već ih šest godina nema u Ligi prvaka, dok se u Serie A bore više za sredinu nego za vrh ljestvice,  Boban se vratio kako bi takav negativan trend milanskog kluba napokon preokrenuo. Naravno, za početak potrebna su pojačanja i promjene u momčadi.

Prema spekulacijama koje dolaze iz dijela talijanskih medija Boban navodno na meti ima i nekoliko hrvatskih igrača. Kako smo već pisali Milan je u pregovorima s Liverpoolom glede angažmana reprezentativnog hrvatskog stopera Dejana Lovrena, za kojeg navodno prvak Europe traži 25 milijuna funti, međutim, postoji realna mogućnost da Liverpool spusti cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan ne misli tu stati, navodno se zanimaju i za mladog Dinamovca Nikolu Moru, talijanski mediji javljaju da su pregovori već počeli.  Drugim riječima, Dinamo bi nakon izglednog odlaska najboljeg igrača, Danija Olma, mogao ostati i bez Nikole Mora. Težak udarac za ambicije momčadi koju vodi Nenad Bjelica, a koja je prošle sezone napokon napravila desetljećima očekivani korak naprijed u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.