Boban o spornom dugu: “Platit ću što treba, vjerojatno je nešto izgubljeno u prijevodu”

Foto: fah

U javnosti se digla prašina zbog vijesti da grad Zagreb onima pod blokadom ili ovrhom oprašta dugove do 10.000 kuna, a što je zanimljivo nema socijalnog i imovinskog cenzusa. Drugim riječima, u javnosti se stekao dojam kako Grad Zagreb, a to je u percepciji javnosti prije svega i prije svih gradonačelnik Milan Bandić, oprašta dugove bez jasnih kriterija. Naime, mnogi se s pravom pitaju zašto se opraštaju komunalni dugovi onima koji srećom nisu socijalni slučajevi i koji bez problema mogu servisirati svoje dugove?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su se na listi našla imena koja po mnogima tamo ne bi trebala biti: poduzetnik Zoran Burić, sportaši Niko Pulić, Dino Drpić, Zoran Mamić i Zvonimir Boban… Radi se o ljudima koji se ni u kojem slučaju ne mogu svrstati u siromašnije građane glavnog grada Republike Hrvatske.

Što o svemu, a nakon što se podigla prašina u javnosti, kaže bivši kapetan Vatrenih Zvonimir Boban?

“Ne znam o čemu je riječ, ali ću ispitati i platiti što treba. Već tri godine sam prijavljen u Švicarskoj tako da se vjerojatno nešto izgubilo u prijevodu. Nisam neki birokratsko administrativni fenomen, ali evo nisam bio obaviješten. Nisu možda mogli doći do mene, ali nema problema, ja ću to ispitati i riješiti moj dug”, rekao je Zvonimir Boban za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvone Boban ipak hvali ”mjeru” Grada Zagreba?

“Moram priznati da je ovo lijepa stvar što Grad radi, koji mogu platiti, trebaju platiti pa ćemo to riješiti na opće zadovoljstvo. Sigurno je poznato ljudima da živim u Švicarskoj, neće mi biti nikakav problem riješiti ovu stvar”, zaključio je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.