Boban ostao zatečen pitanjem o ženama: ‘Hrvat sam, naravno…’

boban
Foto: fah

Zvonimir Boban nakon iznenadnog odlaska iz UEFA-e odlučio se vratiti svojoj drugoj ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni hrvatski nogometaš trenutačno ima ulogu stručnog analitičara na Sky Sports televiziji, a ne tako davno podigao je popriličnu buru u talijanskom nogometu zbog komentara o Zlatanu Ibrahimoviću i Paulu Fonseci.

Ipak, ovog puta našao se u središtu pozornosti zbog odgovora koji je nasmijao sve u televizijskom studiju, a vjerojatno i šire. Komentirali su utakmicu Bayer Leverkusena i Milana (1:0) u Ligi prvaka, a voditeljica emisije Federica Masolin je iznenadila Bobana pitanjem o Njemicama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zvone, sviđaju li ti se Njemice?” upitala ga je voditeljica, na što je Boban odgovorio:

“Ako su lijepe, naravno. Hrvat sam, naravno da mi se sviđaju i Njemice”, kazao je i nasmijao sve u studiju, piše Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.