Boban se oprostio od FIFA-e: ‘Počašćen sam što sam proteklih godina radio ovdje’

Foto: fah

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i legendarni kapetan ‘vatrenih’ Zvonimir Boban napustit će dužnost zamenika glavnog tajnika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) i preuzeti poziciju šefa nogometnih operacija u nogometnom klubu AC Milan, s kojim je kao igrač osvojio naslov europskog prvaka i četiri puta bio prvak Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije odlaska ovako se oprostio od FIFA-e:

“Bili su mi povjereni glavni strateški projekti kao što su redizajn klupskog SP-a i kandidatura za domaćinstvo za SP-a. Ali i revolucionari projekt VAR, kojim smo uspjeli prekrasnu igru učiniti poštenijom i zaštiti joj integritet.

Uvijek ću biti zahvalan predsjedniku Infantinu na prilici koju mu je dao nakon što je 2016. izabran. U skladu s njegovim kredom ‘Vratimo nogomet FIFA-i i FIFA-u nogometu’ imao je hrabrosti dati meni, kao bivšem nogometašu, tako važnu i dalekosežnu ulogu. Počašćen sam što sam proteklih godina radio na tome da se FIFA odmakne od skandala i riješi okaljanog imidža.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.