Bogdanović nakon mučenja zahvalio navijačima: Razigrali smo Mađare, sami smo krivi

Foto: fah

Hrvatska je odnijela prvu pobjedu na Eurobasketu svladavši Mađarsku sa 67:58.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović pokazao je da je svjestan koliko su se mučili.

”Najprije, zahvalio bih se našim navijačima. Svaka čast momcima koji su potegli do Cluja kako bi nas bodrili. Što se same igre tiče, nije bilo dobro 30 minuta, a sami smo za to krivi. Razigrali smo Mađare. U obrani puno toga nije bilo dobro i nikako nismo znali iskontrolirati skok. Ipak, u zadnjih 10 minuta kad je sve došlo na svoje, igra se pretvorila u igru mačke i miša”, rekao je Bogdanović.

Utakmicu je komentirao i Marko Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imali smo puno problema. Mađarima je protok lopte bio jako dobar, ali sreća da im se Hanga ozlijedio pa nije igrao drugo poluvrijeme. Znali smo da će biti teško, ali najvažnije da smo pobjedom otvorili turnir. Sutra protiv Rumunjske imamo prilike osigurati osminu finala već nakon dva kola. Oni će igrati pred domaćom publikom i bit će to dobar test za nas da uhvatimo pravi ritam za nastavak natjecanja”, kazao je Tomas.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.