Bogdanović i Žorić zabili osam koševa u pobjedi, Simon 18 u porazu

Hrvatski košarkaški reprezentativci Bojan Bogdanović i Luka Žorić odigrali su dobre utakmice u dresu Fenerbahce Ulkera koji je u susretu 8. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige na svom parketu svladao aktualnog europskog prvaka Olympiakos sa 78-74.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba naša igrača susret su završila sa po devet ubačaja, Bogdanović je igrao 30 minuta, imao šut za dva 4-7, trice je gađao 0-2, a slobodna bacanja 1-2, te je dodao tri asistencije, dok je Žorić igrao 15 minuta, imao šut za dva 4-7, slobodna bacanja je gađao 1-1, usto je i dva puta uspješno skočio.

Oba sastava sada imaju po četiri pobjede i poraza, te s Panathinaikosom i Unicajom dijele treće mjesto na ljestvici. Na vrhu je Barcelona sa 8-0 ispred Emporio Armanija koji je na 5-3.

Krunoslav Simon ubacio je 18 poena (šut za dva 2-5, trica 4-5, slobodna bacanja 2-2), te imao pet skokova i jednu asistenciju, ali njegov Lokomotiv Kuban iz Krasnodara izgubio je sa 93-94 na gostovanju kod CSKA u Moskvi. CSKA je vodeći na ljestvici skupine F sa sedam pobjeda i jednim porazom, dok je Lokomotiv Kuban na diobi četvrtog mjesta s Galatasarayem s omjerom 3-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.