Boksač Toni Filipi prvi hrvatski sportaš pozitivan na koronavirus

Minsk, 21.06.2019 - Hrvatski boksaè Toni Filip tijekom boksaèkog meèa u kategoriji do 91 kilogram protiv Džemala Bošnjaka iz Bosne i Hercegovine. Na slici Toni Filipi i njegov trener Tomo Kadiæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Zadarski boksački teškaš Toni Filipi (BK Gladijator), koji se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre, prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipi se nalazi u samoizolaciji još od povratka iz engleske prijestolnice, znači od 20. ožujka.

– Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikakve simptome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam ju. Glava me također boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što Vam savjetuju, rekao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.