Borba protiv korone: Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović mostarskoj bolnici donirao 50 000 eura za kupnju respiratora

Foto: fah

Cijeli svijet bori se protiv opasne pandemije koronavirusa. Najveće europsko žarište i dalje je Italija, iako se u posljednja dva dana situacija donekle mijenja u boljem smjeru, ako možemo govoriti o boljem smjeru dok ljudi umiru. Ogromna većina sportskih natjecanja su u prekidu zbog pandemije, no, sportaši se, barem neki, uključuju u borbu protiv korone. Nažalost, još uvijek se ni blizu nisu odazvali oni koji bi to najviše mogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka pomoć u borbi protiv opasne pandemije je itekako dobrodošla, najbolji hrvatski košarkaš, istaknuti NBA igrač, Bojan Bogdanović, odlučio je pomoći svom Mostaru koji prolazi najgoru fazu još od vremena velikosrpske agresije.

Igrač Utah Jazza odlučio je pomoći gradu u kojem su se pojavili prvi slučajevi zaraze u Bosni i Hercegovini. Bogdanović je pomogao Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar sa 50 000 eura za nabavku respiratora, koji je neophodan kako bi se pomoglo težim slučajevima zaraženim od koronevirusa.

“U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, iskreno hvala Bojanu i njegovoj obitelji s nadom da će i drugi koji su u mogućnosti slijediti primjer društveno odgovornog ponašanja sada kada je svaka pomoć dobrodošla”, naveli su u priopćenju iz mostarske bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.