Borba za posljednja mjesta u četvrtfinalu Lige prvaka

chelsea
epa09541004 Team of Chelsea celebrates after scoring the second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City in London, Britain, 23 October 2021. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Večeras su na rasporedu posljednje dvije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Lille će biti domaćin Chelseaju, koji ima prednost od 2:0 iz prvog susreta, a o putniku u četvrtfinale odlučuju i Juventus i Villarreal. U prvom dvoboju bilo je 1:1. Tu utakmicu moći ćete pratiti na našem Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Juventus uvijek ima ambiciju osvojiti Ligu prvaka. Nikad nam nije cilj proći skupinu ili doći do četvrtfinala. Mi smo klub koji želi naslove u svim natjecanjima i uvijek će tako biti. Kako bi to uspjeli morate biti dobri, ali morate imati i malo sreće. Sigurni smo u sebe i večeras očekujemo prolazak, rekao je Massimiliano Allegri, trener Juventusa, uoči utakmice.

S druge strane, Unai Emery zna da njegova momčad nije favorit.

– Nismo favoriti u ovoj utakmici, ali puni smo želje i energije kako bi svima pokazali da se u ovoj fazi natjecanja ne nalazimo slučajno. Uostalom u pitanju je jedna utakmica u koju rezultatski ulazimo izjednačeni, svašta se može dogoditi u 90 minuta, rekao je trener Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Serie A, dok je Villarreal sedma momčad španjolske La Lige.

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održat će se u petak, 18. ožujka, u Nyonu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.