Borna Barišić: ‘Nije problem tjelesna sprema, ali naravno da će nedostajati taj osjećaj igranja s loptom’

Foto: Twitter

U Škotskoj neće biti nogometa za ovu sezonu, Celtic je proglašen prvakom, a iz lige je ispao Hearts. Hrvatski nogometaš Borna Barišić igrač je Rangersa, a trenutno se nalazi u Čepinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih da se prvenstvo odigralo do kraja. Da, zaostajali smo za Celticom 13 bodova, ali dok je god postojala matematička šansa da ih stignemo, postojala je nada. Ali dobro, ako je taj prekid bolji za zdravlje ljudi, neka bude tako”, rekao je za Sportske novosti.

“Kad je krenula ta priča s koronavirusom, svi smo otišli svojim kućama. U treningu sam. Treniram sam, iz kluba nam šalju program po kojem radim. Imam sve uvjete za trening, tako da nemam nikakvih problema. Nije to naravno onako kako bi bilo da treniram s momčadi, ali kad se tiče tjelesne spreme, mogu se odraditi neke stvari. Imam srećom lijepo dvorište u kojem mogu trenirati, raditi specifične vježbe, trčim… To je najmanji problem. Imam kod kuće i fitnes, sve sprave koje su mi potrebne”, otkriva.

“Nije problem tjelesna sprema, ali naravno da će nedostajati taj osjećaj igranja s loptom. Realno, to je teško nadomjestiti, nije lako. Jer imali smo stanku više od dva mjeseca. Nikad nisam bio na tako dugoj stanci od dana kad sam počeo igrati nogomet”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.