Bravo, Niko: Službeno potvrđeno – Kovač preuzima Bayern!

Foto: fah

Niko Kovač preuzet će klupu Bayerna 1. srpnja 2018. godine“, objavio je bavarski klub na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogovorili smo se oko 3-godišnjeg ugovora jučer”, izjavi je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

“Kovač nema trenerskog iskustva u Ligi prvaka, nije osvajao ni naslove, ali s Eintrachtom radi izvrstan posao”, napisao je stručnjak Bilda Matthias Brügelmann, koji je nadalje obrazložio zašto će jedan od najboljih europskih klubova riskirati sa bivšim kapetanom hrvatske reprezentacije.

‘Šefovima u Bayernu posebno se sviđa što je Kovač bivši igrač kluba i tako se sjajno uklapa u klupsku strategiju. Bayernov odgovor na milijune šeika iz Manchester Cityja i PSG-a zove se – Mia sanm mia. U tu strategiju se uklapa Hasan Salihamidžić kao sportski direktor, a uklapaju se i novi ugovori za Riberyja i Robbena. Tako će se uklopiti i Kovač. Navijačima se to jako sviđa, a Liga prvaka je pokazala da šeikovi milijuni ne mogu kupiti naslov, ” tvrdi Brügelmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern – nogometni div i Niko Kovač kao bivši hrvatski izbornik

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač i službeno je novi trener Bayerna, kako smo već spomenuli mandat mu počinje nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Time su se kao točne pokazale informacije Sport Bilda, o čemu smo također pisali, koji je informaciju donio prije dvadesetak sati, a što su prenijeli svi sportski mediji, kako u Hrvatskoj tako i u Njemačkoj. I, naravno, ne samo u te dvije zemlje. Vijest da nogometni div iz Bavarske sprema trenersko pojačanje proširila se sportskom Europom.

Niko Kovač aktualni je trener Eintrachta s kojim radi odličan posao, a bio je hrvatskim izbornikom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije četiri godine, nakon čega je vodio reprezentaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, no nije ih završio. Umjesto njega došao je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prije odlaska pojedini mediji u našoj zemlji u više su se navrata znali okomiti na Kovača. Očito nekim hrvatskim medijima Niko kao izbornik nije odgovarao, no, zato će odgovarati klupi jednog od najjačih klubova Europe svih vremena. Bayern je ove sezone izborio polufinale Lige prvaka, gdje će igrati protiv Reala. U prvenstvu Njemačke suvereno je na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.