Brazil teško porazio Hrvatsku na startu olimpijskih kvalifikacija

Split, 30.06.2021. Kvalifikacijska utakmica muške košarkaške reprezentacije za plasman na OI: Hrvatska - Brazil. Na slici Bojan Bogdanovic. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

U dvoboju 2. kola skupine B3 olimpijskih kvalifikacija košarkaši Hrvatske su u Splitu poraženi od Brazila sa 67-94 (20-25, 14-20, 21-26, 12-23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci, koje vodi Aleksandar Petrović, pokazali su se kao sjajna momčad.

Kod Hrvatske je prvo ime bio Bojan Bogdanović s 16 ubačaja i tri trice, a Roko Leni Ukić je zabio 13 koševa. Brazilce su predvodili Rafael Hettsthaimer (20) i Bruno Cabocio (17).

Samo pobjednik turnira u Splitu ide na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak igramo sa Tunisom, a u drugoj skupini je Meksiko svladao Rusiju s 72-64. Prve dvije od tri momčadi iz svake skupine idu u polufinale koje se igra u subotu, dok je finale u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.