Brekalo: Nadam se dobrom rezultatu, a možda i napokon pobijediti Francusku

Foto: Drago Sopta/HNS

Uz izbornika Zlatka Dalića na posljednjoj konferenciji za novinare današnji dvoboj sa svjetskim prvacima na njihovom Stade de Franceu najavio je ofenzivac Vatrenih Josip Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čeka nas jako, jako teška utakmica protiv vjerojatno jednog od najjačih suparnika u Europi i svijetu, na njihovom punom stadionu, i neće biti lako. Međutim, mislim da smo u posljednje dvije utakmice pokazali da imamo kvalitetu i da možemo odgovoriti. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, iako znamo o kakvoj se reprezentaciji radi. Sigurno ćemo imati svoju šansu, rekao je Brekalo.

Trenutačno u našoj skupini Lige nacija vode Danci sa šest bodova, Austrija i Hrvatska imaju po četiri boda, dok su svjetski prvaci Francuzi na začelju s dva boda.

– Francuska ne može biti zadovoljna s prve tri utakmice i sigurno će navaliti na nas, no mi ćemo se pripremiti. Šansu ćemo vjerojatno imati u protunapadu i kroz prekide

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.