Sjajni u Euroligi: Bogdanović zabio 17, Simon 19 koševa

Hrvatski košarkaški reprezentativci Bojan Bogdanović i Krunoslav Simon bili su najefikasniji igrači svojih momčadi u susretima 7. kola TOP-a 16 Eurolige, ali Bogdanovićevih 17 koševa donijelo je pobjedu Fenerbahce Ulkeru protiv Anadolu Efesa 71-63 u dvoboju skupine E, dok Simonovih 19 poena nije pomoglo Lokomotivu Kubanu na gostovanju kod Bayerna u Muenchenu. Bilo je 82-79.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u dvoboju dviju istanbulskih momčadi igrao 32 minute, te je stigao do 17 koševa uz šut za dva 5-6, tricu 2-7, te slobodna bacanja 1-1, a dodao je i pet skokova i dvije asistencije. Drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Fenerbahce Ulkera Luka Žorić igrao je 18 minuta i postigao osam pogodaka (šut za dva 3-5, slobodna bacanja 2-2) uz dva skoka i jednu asistenciju, dok je Zoran Planinić za Anadolu Efes igrao 21 minutu i ubacio četiri poena (šut za dva 2-3, trica 0-5) uz jedan skok.

Fenerbahce Ulker je sada na omjeru pobjeda i poraza 3-4, a Anadolu Efes na 2-5. U skupini E vodi Barcelona sa 7-0, slijede Emporio Armani, Panathinaikos i Olympiakos sa po 4-3.

Simon je za Lokomotiv Kuban igeao 35 minuta, a do 19 koševa je stigao uz šut za dva 3-4, tricu 2-8, te slobodna bacanja 7-10, a imao je i šest skokova, te četiri asistencije. Oba ova sastava sada imaju omjer 3-4, kao i četvrti Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola CSKA je u Moskvi deklasirao Maccabi sa 100-65. Moskovski sastav sada ima omjer 6-1, kao i drugi Real Madrid, dok je Maccabi treći u skupini F sa 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.