Bronce za hrvatske stolnotenisačice s invaliditetom Mužinić i Dretar Karić u Kini

Foto: fah

Ponajbolja hrvatske stolnotenisačice s invaliditetom Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić su Otvorenom parastolnoteniskom prvenstvu Kine u Pekingu usvojile brončane medalje, polufinalu kategorije 3 Mužinić je izgubila od Kineskinje Xue Juan sa 1-3 dok je Dretar Karić također izgubila od domaće igračice Li Qian sa 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da nije sramota izgubiti od ponajbolje Kineskinje i osvajačice zlatne medalje s POI u Riju. Osvojila sam broncu te sam samim time zadovoljna. Kako sam već ranije najavila da je ovo za mene kontrolno natjecanje za Svjetsko prvenstvo u Celju u listopadu, moja igra bila je na 90 posto mojih mogućnosti te vjerujem da imam dovoljno prostora za daljnji napredak”, izjavila je Anđela Mužinić.

Treća naša predstavnica Mirjana Lučić nije prošla grupu u kategoriji 10.

Od 27. kolovoza do 3. rujna na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Kine nadmeće se preko 300 stolnotenisačica i stolnotenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.