Budimir: Razočarali smo sebe i navijače

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija je nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj otvorila porazom od Španjolske 3:0. Poraz je komentirao i napadač Osasune Ante Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Težak poraz. Znali smo da će biti teško, ali ne ovako. Bili su brži i bolji, čvršći i agresivniji, nadigrali su nas, treba priznati. Nismo ponovili igru protiv Portugala. Težak poraz, možda i teži… Neke su se stvari mogle odigrati, imali smo dobre situacije u oba poluvremena. I ta Perišićeva noga… Trebao nam je gol, ali nije bilo dobro, treba biti iskren.

> Hrvatska doživjela težak poraz od Španjolske na otvaranju Eura

Nema dvojbe, nije bila naša dobra utakmica. Kada prevrtim prvo poluvrijeme, udarce Lovre, Brozovića, Gvardiola… Ne znam koliko su nam puta puknuli po golu, no bili su bolji na lopti i zabili golove. Ne znam kako nije ušlo, pa i taj kazneni udarac… Nije išlo. Nemamo vremena za žaljenje, za četiri dana ćemo ići na pobjedu. Turnir je tek počeo.”

Govorio je i o Albaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je otegotna okolnost, ali nas isto tako u srijedu čeka najvažnija utakmica turnira. Da, razočarali smo sebe i navijače, ne samo ove u Berlinu, već u cijeloj Hrvatskoj. Težak udarac za sve nas. Nema smisla slegnuti ramenima i spustiti glavu. U Hamburgu idemo dati sve od sebe za pobjedu”, zaključio je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.