Čačić i Sedloski najavili dvoboj: Znaju se Dinamove ambicije

Foto: snimka zaslona

Večeras od 20.55 na Drugom programu možete pratiti prvi susret drugog pretkola Lige prvaka između hrvatskog prvaka Dinama i makedonskog Škupija. Dvoboj su za HTV najavili treneri obje momčadi, Ante Čačić i Goce Sedloski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poznate su Dinamove ambicije, prezimljavanje u Europi, bila to Liga prvaka ili Liga UEFA-e, ali prvo treba proći drugo pretkolo. Prepreka nam je momčad o kojoj ne znamo previše. Imali smo ih prilike gledati u posljednje dvije utakmice. Radi se o ekipi koja se ne smije podcijeniti, dobro je vođena od Sedloskog, koji sigurno dobro poznaje našu momčad, ovdje je živio i radio i osjeća se kao kod kuće, to je njihova prednost, ali Dinamo je kvalitetniji, igra jaču ligu, imamo kvalitetniji roster i namećemo se kao favorit. Moramo učiniti sve da to potvrdimo na terenu, najavio je trener Dinama Čačić.

Što kaže o novim licima Drmiću i ljubičiću?

– Obojica zaslužuju pohvale, ali i momčad, koja ih je prihvatila kao da su ovdje godinama. Za Drmića smo znali da je rasni strijelac, igrač kakav nam treba, ali Ljubičić je najugodnije iznenađenje jer dolazi iz Rapida, gdje je igrao kao veznjak, dok smo ga mi silom prilika na dvije utakmice isprobali na poziciji lijevog braniča, na što je kvalitetno odgovorio. Riječ je o mladom igraču ispred kojega je sjajna perspektiva, dodao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na Maksimir

Na drugoj strani bit će Goce Sedloski, dugogodišnji stanovnik Dinamove svlačionice:

– Poslije dugo godina opet sam na Maksimiru. Lijep osjećaj, dugo godina sam bio tu i ostavio sam sve tu. Došli smo odigrati kvalitetnu utakmicu. Znamo da igramo protiv kvalitetne momčad kao što je Dinamo, koji svake godine igra Ligu prvaka. Razni velikani su tu padali, ali moji dečki su svjesni protiv koga igramo. Dat ćemo sve od sebe da se predstavimo dobrom igrom, a koliko će nam to Dinamo dopustiti vidjet ćemo na terenu.

Koja je najveća opasnost iz Dinama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Otkad je došao Čačić pratim Dinamo, u ovoj zadnjoj utakmici protiv Lokomotive su stvarali dosta šansi iako su gubili 0:2, napadali su cijelo vrijeme, igraju dosta presing prema naprijed. Znam kako igra Dinamo, prema naprijed je dosta opasan.

Hoće li biti neobično sjediti na suparničkoj klupi?

– Takav je naš posao, radimo na raznim mjestima i borimo se za svoj tim, tako će biti i sutra, sutra sam trener gostujuće momčadi, zaključio je Sedloski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.