Čačić: Idemo sad u Skoplje, bolji će pobijediti, držim da smo to mi

Foto: fah

Nogometaši Dinama jučer su upisali uvjerljivu 5:1 pobjedu u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Trener Ante Čačić odmarao je nekoliko igrača, a s rezultatom je zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pružili smo priliku onima koji su dosad manje igrali. Na kraju smo zasluženo pobijedili iako smo, eto, opet imali taj loš ulazak u utakmicu kad su domaći poveli s 1:0. Ali, naša se momčad osovila na noge, uz tih pet golova imali smo još puno prilika i s ovom pobjedom moramo biti zadovoljni. Bilo je nekih tehničkih grešaka što nam je razbijalo ritam igre, ali držim da su razlog tome agresivni domaćin, ali više neravna podloga. Okrećemo se prema novom izazovu, poručio je Čačić.

– Nemam neke velike dvojbe. Imamo još tri dana, a reflekse iz ove utakmice vidjet ćemo u nedjelju na treningu. Potom imamo zadnji trening u ponedjeljak u Skopju. Imamo iskustvo iz prve utakmice protiv njih, bolje se sad poznajemo, znamo gdje smo griješili i gdje trebamo biti bolji. Kroz analizu, razgovor i treninge dat ćemo inpute momčadi da u toj utakmici budemo bolji. U srazu dviju momčadi u dvjema utakmicama trebala bi proći ona koja je bolja i kvalitetnija, držim da je to Dinamo. Ulazimo u utakmicu bez kompleksa i bez straha, svjesni smo da smo bolji i moramo to potvrditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.