Čačić: Kad smo stali povukao je Livaković, a Ademi nam je neophodan

Foto: fah

Dinamo je u dvoboju 19. kola SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu s 2:1. Nakon samo jednog gola u prvom poluvremenu, koje je odigrao fantastično, Dinamo se u nastavku morao spašavati, no na kraju je zasluženo upisao tri boda i ima sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gledali smo jednu pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj smo mi, s obzirom na prikazano, posebno u prvom poluvremenu, zasluženo došli do tri boda, što smo i željeli. Očekivano teška utakmica, očekivano dobra Lokomotiva. Mi smo izuzetno dobro odradili 45 minuta, nedostajala je još neka lopta u mreži, pa bi nam poslije bilo lakše. Puno smo stvorili prilika, igrali visoko, tu smo se dosta energetski potrošili. U drugo poluvrijeme gosti su ušli puno odlučnije. Zahvaljujući sjajnom Livakoviću, koji je imao sjajnu obranu, nisu izjednačili. Nakon 2:0, kad bi utakmica trebala biti riješena, ali u nogometu baš nije tako, Pivarić je dao sjajan gol, koji je gostima dao krila. Tu smo malo imali problema, stajali smo daleko od igrača, tako da je na kraju Lokomotiva imala čak priliku za izjednačenje, do toga nije došlo, ali moram biti zadovoljan prikazanim jer znam koje probleme ima momčad. Neki igrači su bili van programa, praktički ih kroz utakmicu moramo dizati, ali tri boda su bitna. Imamo ispred sebe sedam-osam dana, nadam se da ćemo biti kompletni za subotu, do tad moramo naći način na koji ćemo zamijeniti odsustvo Mišića, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Na pitanje novinara što misli o crvenom kartonu Josipu Mišiću, Čačić kaže:

– Sudac je bio blizu i treba mu vjerovati, Mišić je zakasnio u startu, slijedi karton, potpuno opravdano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hoće li možda isprobati kombinaciju s Ljubičićem u vezi i Bočkajem na krilu?

– Ne znam je li vrijeme za probu. Vidjet ćemo, dug je tjedan, vidjet ćemo još. Znao je i Ademi igrati tu poziciju, tako da imamo rješenja, naglasio je Čačić.

Što se događa oko Ademijevog transfera?

– Ne znam što se događa u medijima, to mediji stvaraju. Bio sam jasan prije 10-ak dana, na onoj “pressici” prije utakmice, jedini koji može otići je Livaković, svi drugi ostaju tu, i to bez obzira kakve su ponude. Ne možemo pustiti kapetana u situaciji kad nam je još uvijek neophodan, odlučan je bio trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.