Čačić: Ne podržavam to što se opravdavaju ovakva huliganska i vandalska ponašanja

Foto: fah

Nepoznati počinitelj otjerao je Ivana Rakitića i njegovu obitelj s odmora na otoku Ugljanu tako što je razbio prozor na vili u kojoj ljetuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jesam, čuo sam se s njim. Rekao mi je da, s obzirom što se dogodilo, se gospođa prestrašila i da je jednostavno morao napustiti destinaciju. Na svu sreću, nije otišao iz Hrvatske. Ostao je u blizini tako da se nadam kako će ovaj izdvojeni eksces smatrati kao jedno neodgovorno ponašanje pojedinca i nadam se da je tako”, komentirao je izbornik Ante Čačić za Dnevnik Nove TV.

”Nisam tu da špekuliram koji su motivi toga, najvažnije je da se pronađe počinitelj i vidi koji je to motiv. U svakom slučaju, ne podržavam ni jedan oblik nasilja te isto tako da se opravdavaju jedna ovakva huliganska i vandalska ponašanja. To isto šteti”, istaknuo je.

”Svi su, naravno, neugodno iznenađeni. Nakon naporne sezone i Eura s reprezentacijom, svi se vesele malo mira i odmora u svojoj domovini. No, kad se ovako nešto dogodi, onda egzistira nelagoda, ali poznavajući naše dečke i s kojom strašću vole svoju zemlju, mislim da im ovo neće zatamniti osjećaje prema svojoj domovini”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li žal zbog poraza od Portugala još veća nakon što je Wales eliminirao Belgiju, kaže: “Teško je to reći. Danas ne postoji ni jedna država koja ne može naći 15 odličnih nogometaša i napraviti u datom trenutku reprezentaciju da joj se neke stvari i poklope. Najbolji primjer je Island s toliko malo ljudi, a uspjeli su izbaciti jednu zemlju kao što je Engleska”.

”Naravno da postoji žal zato što je Hrvatska zaista bila dobra, igrali smo kvalitetno i ako se pogleda utakmica s Portugalom, i u toj utakmici smo bili bolji. Ali ponekad se trebaju poklopiti neke stvari, nama se nažalost u toj utakmici nisu. Ali ako smo realni, onda trebamo čestitati našim igračima, napravili smo naše ljude ponosnima. Nažalost, na kraju smo ih razočarali, ali i to je sport i to su emocije”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.