Čačić: PAOK je favorit! Tudor: Ako budemo pravi, rezultat će biti na našoj strani!

Uoči večerašnjeg dvoboja Europske lige između Lokomotive i PAOK-a iz Soluna, održana je konferencija za medije, na kojoj su nazočili trener Lokomotive Ante Čačić i trener solunskog kluba Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Lokomotive Ante Čačić prvi je uzeo riječ: “Ispred nas je jedno natjecanje koje za Lokomotivu puno znači. Jer ovo je drugi izlazak u Europu. Neću se ustručavati reći da je u ovom srazu favorit PAOK. Što ne znači da smo lišeni entuazijazma, želje i volje, dapače, učiniti ćemo sve da to ne bude baš tako.

Trener Lokomotive nada se pozitivnom rezultatu u prvoj utakmici, pa da se o plasmanu u treće pretkolo odlučuje u uzvratnoj utakmici u Solunu.

Sutrašnja utakmica je izuzetno važna jer učiniti ćemo sve da ostanemo živi do uzvrata i da se odlučuje u Solunu koja ekipa odlazi u treće pretkolo” – izjavio je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O stanju u vlastitoj momčadi Čačić je rekao kako su oni u dužem natjecateljskom ritmu od PAOK-a, te da se u kadar vraćaju određeni igrači koji će biti od pomoći.

Mi smo u petom tjednu priprema, kolega Tudor je u trećem tjednu priprema, i oni imaju takvog problema kao i mi, i logično je da momčadi nisu dostigli razinu forme koje se očekuje u dogledno vrijeme i tu naravno  vidim šansu da sutra odigramo jednu dobru utakmicu i da utakmica u Solunu bude odlučujuća.

Što se tiče stanja u momčadi, vraćaju nam se Doležal i Prenga, dva igrača koja su bila standardna a do sada nisu participirali u kadru u ovih šest utakmica” – izjavio je strateg Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener “Lokosa” skautirao je PAOK kroz jednu prijateljsku utakmicu, gdje je vidio sve što ga je zanimalo. Očekuje neizvjesnu utakmicu i rezultat koji će im ostaviti dobre šanse u uzvratu…

Gledao sam posljednu utakmicu protiv Dnjepra koju je PAOK dobio 4:1 i opravdali su da su u ovoj utakmici favoriti. Kroz razgovor imamo dosta vremena da dovedemo momčad u dobro stanje, činimo sve da sutra napravimo rezultat koji će donijeti neizvijesnost u uzvratu.

Prednost Tudora u ovom susretu je to što on poznaje Lokomotivu i njene igrače, konstatirao je trener Čačić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apslutno se slažem kako je to prednost PAOK-a. Igor je intenzivno nazočan u hrvatskom nogometu zadnjih nekoliko godina i poznaje karakteristike svih naših igrača” – zaključio je s posljednim pitanjem trener Lokomotive Ante Čačić svoj dio konferencije za medije.

Igor Tudor odgovarao je iznimno veliki broj pitanja od strane grčkih novinara, koji su došli u velikom broju. Prilikom odgovaranja na pitanja novinara Tudor je bio poprilično rezolutan. Nije htio govoriti o taktici odnosno formaciji, nije htio govoriti o suspendiranim igračima.

Mislim da neće biti iznenađenja na ovoj utakmici jer se Lokomotiva nije previše promijenila. Mladi su i dobri, neće nam biti lako to stoji, ali želim prije svega vidjeti da PAOK igra kao momčad, da je svakim danom sve bolji u svakom detalju i da ispravlja nedostatke“, najavio je Igor Tudor večerašnji ogled.

Trener PAOK-a nije htio komentirati upite oko stanja u Hajduku, oko odigranog derbija, niti išta vezano za tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budemo li na terenu radili ono što smo radili na pripremama, rezultat će biti na našoj strani” – zaključio je tim riječima trener PAOK-a konferenciju za novinare uoči europskog okršaja Lokomotive i PAOK-a večeras od 20 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.