Capello komentirao ponašanje Milana prema Bobanu: ‘Osjećam se loše’

Foto: fah

Legendarni talijanski trener Fabio Capello poručio je kako mu se gadi način na koji se klub ponio prema Zvonimiru Bobanu i Paolu Maldiniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Osjećam se loše kada vidim kako se Milan ponio prema Maldiniju i Bobanu. Znam ih vrlo dobro, moram reći da su pokazali istu ozbiljnost kao menadžeri i kao i nogometaši. Uvijek su se ponašali dostojanstveno i profesionalno”, naglasio je Capello.

“Učinio bih ono što je učinio Boban. Dostojanstvo dolazi prije svega ostalog”, dodao je legendarni talijanski stručnjak.

Podsjetimo, Boban je krajem ožujka napustio Milan nakon što je izvršni direktor Ivan Gazidis odlučio mimo njegovog znanja dogovoriti dolazak Ralfa Rangnicka. Boban je javno kritizirao vodstvo kluba, a zatim je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.