Cedevita gubila 11 razlike, pa dobila Zvezdu

Pred oko 3000 navijača u punom Domu sportova, Cedevita je pobijedila Crvenu zvezdu 68-64 u 20. kolu ABA lige!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to uzbudljiva utakmica puna preokreta. Cedevita je na startu pobjegla na +7, ali je ubrzo prvoplasirana momčad lige preokrenula rezultat u svoju korist pa je na odmor otišla s dva koša viška.

Srpska momčad je početkom nastavka imala čak 11 poena prednosti, a onda potpuni preokret. Cedevitina serija 14-2 bila je dovoljna za izjednačenje, a u posljednje dvije minute nova serija, ovaj puta 8-1 za konačno slavlje!

Nolan Smith predvodio je Cedevitu s 18 koševa, dok su kod gostiju najefikasniji bili Marjanović i Blažič s po 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tablici je Crvena zvezda vodeća s omjerom 16-4, a slijedi Cedevita sa skorom 15-5.

Treba spomenuti da je u nedjelju igrala još jedna hrvatska momčad, Zadar je izgubio na gostovanju kod Igokee 65-58.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.