Čelnici Hajduka ipak prihvatili poziv Davora Šukera

Čelnici nogometnog kluba Hajduk prihvatili su poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera na sastanak 11. ožujka, te su najavili da će najviše klupsko izaslanstvo nazočiti tom sastanku u Zagrebu i zauzeti se za ravnopravan tretman splitskog kluba u hrvatskom nogometu, poručili su s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak je istaknula kako Hajduk nije zadovoljan stanjem u hrvatskom nogometu i ne može se pomiriti sa neadekvatnim tretmanom koji HNS ima prema tom klubu.

“Zbog toga već duže vrijeme tražimo rješenja koja će pomoći da se promijene odnosi i uvjeti u kojima danas egzistira hrvatski nogomet”, naglasila je Ramljak.

“Ako je jedan od koraka prema tom cilju sastanak sa čelništvom HNS-a, imamo obvezu i dužnost prihvatiti taj poziv na razgovor na kojem ćemo zastupati i boriti se za interese Hajduka,” dodala je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka je naglasila kako ‘nemamo pravo trenutne pa ponekad čak i nepremostive razlike i neslaganja pretpostavljati dugoročnim i višim sportskim i klupskim ciljevima.” Dodala je kako je cilj čelnika Hajduka da taj klub “mora biti apsolutno ravnopravan partner u svemu što predstavlja hrvatski nogomet”.

“Od prvog dana Hajduk je bio spreman na dijalog i na tome ćemo inzistirati i dalje uporno tražeći najbolja rješenja koja će biti u interesu Hajduka, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa zbog čega prihvaćamo ovaj poziv te najavljujemo da će najviše klupsko izaslanstvo nazočiti sastanku u Zagrebu, u srijedu 11. ožujka 2015. godine,” istaknula je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.