Červar uoči Katara: ‘Moramo pokazati svoju moć’

Foto: fah

Hrvatske rukometaše u utorak (18 sati) u Aleksandriji očekuje dvoboj protiv reprezentacije Katara za prvo mjesto u skupini C prve faze 27. Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će vrlo teška utakmica, iscrpljujuća, jer tu se radi o velika dva boda koja se prenose. Naš pristup je iznimno važan. Moramo se transformirati u ekipu koja vjeruje u sebe, u svoju moć koju moramo pokazati, a to neće biti jednostavno”, rekao je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar.

“Moramo pokušati nametnuti svoju igru. Obrana, koja se popravila, mora dati još više, jer tako dobivamo samopouzdanje, a u napadu moramo biti štedljivi na lopti, lukavi i mudri. Velika natjecanja nisu igre u kojima se netko nadigrava, nego u kojima se pobjeđuje”, dodao je.

“Oni imaju tri-četiri važna igrača koji su nositelji igre, na njih ćemo se koncentrirati, pokušati smanjiti njihovu učinkovitost, a da podignemo našu. Tu će biti nadmetanje. Rivera je jako dobar trener i bit će to dobar meč”, najavio je izbornik Červar te dodao da je njegov suparnik u puno boljoj situaciji kad su u pitanju bile pripreme za ovo natjecanje jer je u Kataru sve podređeno reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.