Červara pitali ostaje li izbornik: Evo što je odgovorio!

Foto: fah

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije dan nakon poraza od Njemačke i unatoč najavama o mogućoj kazni IHF-a nastavlja s kritikama sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odluke su im bile nevjerojatni, to priznaju i Nijemci. Potpuno smo pokradeni”; kaže Červar.

“Nije bilo lako, nisam mogao spavati. Nismo ušli dovoljno koncentrirano u utakmicu protiv Brazila, i nakon toga dolazi domaćin Njemačka. Odajem počast igračima jer su izvukli i zadnji atom snage iz sebe”, rekao je.

Direktno su ga pitali ostaje li i dalje izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim zaključiti olimpijski ciklus i želim potom podržati mlade trenere. Bit ću potpora svima koji dođu nakon mene”, poručio je.

“Rekao sam da ću na čelu reprezentacije biti još kratko. Svi koji imaju nešto protiv mene, neka se ne brinu sigurno ću otići narednu godinu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.