Češki mediji o velikoj pobjedi Dinama: ‘Sjajna atmosfera na Maksimiru utjecala na nervozno i bezidejno izdanje Viktorije’

Foto: fah

Dinamo se pobjedom protiv Viktorije iz Plzena plasirao u osminu finala Europske lige. Hrvatski prvak sjajnom igrom nakon poraza u prvoj utakmici u Češkoj očitao je lekciju momčadi koji trenira Pavel Vrba.  Modri su goste iz Češke ostavili bez šansi, bila je to jednosmjerna utakmica koja je završila čak i s premalom razlikom (3:0) u korist Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenicu da je Dinamo u potpunosti nadigrao češku momčad prepoznali su i češki mediji, koji su, između ostaloga, prokomentirali debakl Viktorije  kao ”izgorijevanje u paklu Maksimira”.

Tako Aktualne.cz pišu kako je Viktoria bez kapetana Hubinka i uz dosta lošu, poraznu, obranu ”izgorjela” u Zagrebu te tako završila svoju europsku avanturu. S druge strane Sport.cz izdvojio je vrlo loše izdanje napadača Viktorije Kayambe, za kojeg pišu kako se uplašio atmosfere na Maksimiru te da je igrao ispod svake razine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizira se igra momčadi Pavela Vrbe te Sport.cz ističe kako je igračima momčadi iz Plzena bilo potrebno oko sat vremena da opasnije priprijete golmanu hrvatskog prvaka i to preko Hrošovskog.

Idnes.cz je o Viktoriji pisao kao o jednoj skromnoj te pasivnoj momčadi koja je jako puno griješila, No, nisu zaboravili spomenuti ni spektakularnu atmosferu na Maksimiru te sjajno izdanje BBB-a.

Podsjetimo, uoči utakmice Viktoria je izdala proglas koji je bio dosta nekorektan, u tom su proglasu naveli da Čehe čeka neprijateljska sredina u Zagrebu te da se mogu očekivati napadi od strane BBB-a na češke navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idnes.cz piše da je sjajna atmosfera na Maksimiru utjecala na nervozno i bezidejno izdanje Viktorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Spominju i fantastično izdanje najboljeg igrača utakmice, Brune Petkovića, koji je, kako tvrde, strpao u džep Ludeka Pernicu, inače junaka prve utakmice u Plzenu, koji je Viktoria dobila, uz dosta sreće, 2:1. No, Dinamo je ipak pokazao da je bolji, puno bolji, i zasluženo je prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.