Chelsea pristao na ponudu, Hazard seli u Real Madrid: Hoće li ovaj transfer ugroziti poziciju Luke Modrića?

Foto: fah

Čelnici engleskog premierligaša Chelsea pristali su prodati Edena Hazarda u Real Madrid za 130 milijuna eura, prenose otočki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener “Kraljevskog kluba” Zinedine Zidane je belgijskog veznjaka označio kao glavnu želju prijelaznog roka i čini se kako je uspio u svom naumu.

“Hazard je fantastičan nogometaš. On je nogometaš kojeg iznimno cijenim,” kazao je u travnju francuski stručnjak.

Belgijanac se jednako pozitivno izrazio o svom novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zidane je bio moj igrački idol, a iznimno ga poštujem i kao trenera. Ne znam što donosi budućnost, no igrati u momčadi koju vodi Zidane bilo bi ostvarenje mojih snova,” kazao je Belgijanac koncem prošle godine.

Hazard napušta Stamford Bridge nakon sedam sezona tijekom kojih je osvojio dva naslova engleskog prvaka, dvije Europske lige, te po jedan Liga i FA kup. U London je stigao iz Lillea 2012. za 30 milijuna eura.

Hazard je treće pojačanje Real Madrida nakon brazilskog stopera Edera Militaoa koji je stigao iz Porta za 50 milijuna eura, te mladog srpskog napadača Luke Jovića koji dolazi iz Eintrachta za 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.