Cibona protiv Oostendea za prolazak u drugi krug Fibine Lige prvaka

Foto: fah

Košarkaši Cibone u srijedu u zadnjem, 14. kolu skupine D Fibine Lige prvaka, dočekuju belgijski Telenet Oostende, a u slučaju pobjede i povoljnog raspleta u drugim skupinama “vukovi” bi mogli proći u drugi krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igra se za prolaz pa je motivacija puno veća. Ne možemo reći da smo favoriti, jer se radi o dobroj ekipi sa širokim rosterom, ali uvjeren sam da ćemo dobro odigrati ovu utakmicu”, kazao je u utorak trener Cibone Damir Mulaomerović.

Oostende je na petom, a Cibona na šestom mjestu, a oba kluba imaju omjer pobjeda i poraza 5-8. U drugi krug Fibine Lige prvaka idu četiri najbolje momčadi iz svake od pet skupina i četiri najbolje petoplasirane ekipe. Ukoliko Cibona ne izbori drugi krug Lige prvaka natjecanje će nastaviti u Fibinom Europa kupu.

Belgijsku momčad vodi hrvatski trener Dario Gjergja, a u njihovim redovima nastupa i bivši Cibos Marko Jagodić-Kuridža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oostende je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim budžetom. Igraju čvrsto i agresivno, imaju široki roster, a vrijedi izdvojiti Dušana Đorđevića, Raška Katića, te par dobrih Amerikanaca. Vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju i zato pozivam navijače da nas dođu bodriti u što većem broju”, dodao je trener Cibone.

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.30 sati u “KC Dražen Petrović”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.