Cijela Hercegovina diše za Zrinjski: Potporu mostarskom klubu dali Nikola Grmoja, fratri, mostarski paroh, na utakmicu dolazi i Božo Petrov?

Foto: Facebook

Nogometaši Zrinjskog sutra igraju vrlo važnu utakmicu, najvažniju utakmicu ove sezone, protiv tuzlanske Slobode. Utakmica posljednjeg prvenstvenog kola odlučuje o naslovu prvaka Bosne i Hercegovine. U slučaju pobjede mostarski klub po peti će puta postati prvak BiH. Zrinjski trenutno ima bod prednosti ispred sarajevskog Željezničara, dakle, pobjeda im je neophodna za titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice pod Bijelim Brijegom mnogi poznati, prije svih bivši nogometaši spomenutog kluba, aktualni hrvatski nogometni reprezentativci, dali su potporu ”Plemićima”, kojima su potporu dali i neki političari, svećenici, fratri… Cijela Hercegovina diše za Zrinjski i sa Zrinjskim uoči utakmice odluke.  Na samoj utakmici očekuje se oko 10 000 gledatelja i, naravno, veliko slavlje na stadionu, ali i u Mostaru, ako Zrinjski uspije doći do pobjede.

Kad smo spomenuli političare zanimljivo je da su potporu Zrinjskom dali i neki političari MOST-a, prije svih politički tajnik te stranke, i kandidat u drugom krugu lokalnih izbora za Dubrovačko-neretvanskog župana, Nikola Grmoja. Navodno, prema nekim medijskim napisima, na samu utakmicu dolazi i čelnik MOST-a Božo Petrov, koji se ovog vikenda nalazi u Mostaru, u privatnom posjetu. No, takva informacija još nije potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fra Antonio Šakota je izrazio podršku na jedan jako simpatičan način s porukom “Svi na misu u nedjelju… Ima ih nekoliko do podne… Isus te treba… A u 17h…”.

Zrinjskom stiže poruka i bogoslova Mate Pehara, brata Mile Pehara, igrača koji je ponikao u Zrinjskom, kao i ona na ćirilici – mostarskog paroha Radivoja Krulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u nekoliko navrata izražavao potpunu podršku Veležu u najgorim trenucima, a viđali su ga i na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.