I dok cijela Hrvatska slavi pobjedu na SP-u ekstremisti nastavljaju sa širenjem mržnje prema reprezentaciji: ‘Smrt repki’, ‘Modrić za Guantanamo’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon 20 godina čekanja otvorila svjetsko prvenstvo pobjedom, nakon što je u susretu 1. kola D skupine SP-a u Rusiji pobijedila Nigeriju 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok cijela Hrvatska slavi ekstremisti ne miruju, i dalje nastavljaju s mržnjom prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, koju su poveli neki ljevičarski ekstremisti jedim dijelom i putem jedne Facebook stranice koja još uvijek nije uklonjena, a koja svoju mržnju skriva iza takozvane satire.

Naime, na posebnoj je meti ekstremista najbolji igrač hrvatske reprezentacije i kapetan Vatrenih Luka Modrić, i sinoć najbolji hrvatski nogometaš u pobjedi protiv Nigerije.

Foto: Facebook/ Izagola.hr

”Modriću pantagano igrat ćeš za Guantanamo”, stoji na tabli s natpisom Rivijera Krapanj-Brodaica, kako javlja Dalmatinski portal.  Također isti portal javio je i da su blizu Fan zone u Đardinu osvanuli uvredljivi grafiti “smrt repki”, uz prekrižen znak HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.