Cindrić: Deset lopti dosuđeno za njih, a nijedna za nas, to je stvarno katastrofa

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija je u Malmou pred više od 11.000 gledatelja odigrala 32-32 protiv svjetskih prvaka Danaca i tako ostala samo na teoretskim izgledima za plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo jednu jako tešku utakmicu, dali smo sve od sebe. Nažalost, nismo pobijedili, no možemo biti zadovoljni s bodom i prikazanim večeras. Nije bilo lako, imali su pune tribine uz sebe, ali znali smo da im možemo parirati samo čvrstom obranom. Nisu imali rješenja nego su igrali 7 na 6 u napadu, a mi se nismo mogli obraniti u drugom poluvrmenu i postići koji laki gol. Preponosan sam na cijelu ekipu, rekao je Luka Cindrić pa se osvrnuo i na suđenje:

– Suđenje neću komentirati, ali mislim da je sramota da u ovakvoj utakmici odlučuju deset lopti za njih, nijednu za nas, to je stvarno katastrofa, ali to nije pitanje za nas, tim se nek’ bavi netko drugi.

Za kraj je zahvalio svim navijačima koji su ih bodrili na ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Karačić također je izrazio zadovoljstvo s našom igrom, ali i žaljenje za prvom utakmicom protiv Egipta koja će nas vjerojatno koštati četvrtfinala.

– Odigrali smo odličnu utakmicu, svi su dali svoj doprinos, držali smo ih cijelu utakmicu, nisu imali prava rješenja. Teško je komentirati na kraju, ostalo je teoretske nade, teško je komentirati kad nismo izvukli tu pobjedu. Nažalost, na neke stvari na terenu možemo utjecati, ali na neke više sile ne možemo. Par sitnih detalja je presudilo i nismo otišli tamo gdje smo željeli, kazao je Karačić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.