Cirkus – Ivan Rilov legendu kluba proglasio osvjedočenim neprijateljem Hajduka: Udruga Naš Hajduk izjednačila se s klubom!?

Foto: fah

Nema mira na relaciji Naš Hajduk – Hajdukova nogometna legenda Igor Štimac. Podsjetimo, proslavljeni bivši hrvatski nogometaš i član legendarne postave Vatrenih sa Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. u Francuskoj, Igor Štimac, jedan je od najvećih i najžešćih kritičara vodstva Hajduka, a posebno udruge Naš Hajduk, koju je nedavno označio najvećim krivcem za krizu igre i rezultata na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je, podsjetimo, katastrofalno startao u novu sezonu, ispali su u Europi, nisu Hajdukovci stigli čak ni do play offa Europske lige iako im se otvorio ždrijeb koji ih je mogao odvesti u grupnu fazu ovog prestižnog natjecanja. U prvenstvu Hajduk se u ovom trenutku nalazi pri samom dnu, još uvijek bez pobjede.

Drugim riječima, rezultati Hajduka opravdali su kritiku Štimca, međutim, iz udruge Naš Hajduk ne mire se s riječima Hajdukove legende te je u Dnevniku Nove TV smjenu Željka Kopića i stanje u Hajduku, ali i Igora Štimca, komentirao glavni tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov. Rilov je tom prilikom zamjerio  bivšem treneru Kopiću što se išao sastati sa Štimcem te je Štimca nazvao osvjedočenim neprijateljem kluba!? Igor Štimac, koji je s Hajdukom u vihoru agresije na Hrvatsku, usred Beograda, moćnoj Crvenoj zvezdi, tada prvaku Europe, uzeo posljednji jugoslavenski Kup,”neprijatelj kluba”!?

Teško je povjerovati da su ovakve optužbe moguće jer one zapravo jednu stvar pokazuju ono čega su se svi bojali, udruga Naš Hajduk izjednačila se s kultnim hrvatskim klubom. Što je previše previše je, tim prije što Igor Štimac nije ”napao Hajduk”, kako tvrde iz udruge Naš Hajduk, već način upravljanja Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je to razlika. To je otprilike isto kao kada neki iz Dinama proglašavaju neprijateljima kluba BBB-e zato što se ne slažu ili se nisu slagali s načinom na koji je Dinamo funkcionirao pod Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.