Otkriva se sve više detalja o spornim ulaznicama: Ćosić je doznao za istragu prije finala

Foto: hrt

Navodno je Drago Ćosić dva sata prije izravnog prijenosa finalne utakmice između Hrvatske i Francuske nazvao HRT i kazao da je Fifa pokrenula istragu o preprodaji spornih ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom je, kako doznaje Večernji list, Ćosić zamolio da se u idućih nekoliko sati ne stvara skandal jer bi ga Fifa, da se stvar zakotrlja, najvjerojatnije u posljednjem trenutku suspendirala s komentatorske pozicije i nastala bi afera uoči najvažnije utakmice. Ćosić je tom prilikom navodno rekao da je karte nabavio za jednog svog prijatelja.

Iz HNS-a su potvrdili da te ulaznice nisu išle preko njih, a donedavni HRT-ov suradnik Mateo Beusan za 24sata otkrio je kako je od Ćosića tražio ulaznice za finale, no kako mu je HRT-ov komentator rekao da nema šanse da mu ih nabavi.

“Mogu samo reći da sam za dobrog prijatelja iz Dubrovnika tražio Dragu da mi nabavi ulaznicu za finale. Odgovorio je da nema šanse, nikakve šanse da on dođe do karte. Šokiran sam, ne mogu sad više ništa komentirati”, poručuje Beusan za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.