Ćiro u jednoj od posljednjih objava: ‘Život mi je bio jedna obična kalvarija i trebalo je sve to proći’

ćiro
Foto: snimka zaslona

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Rođen je kao najmlađe od osmero djece, a djetinjstvo mu je obilježila neimaština. Prvu dijagnozu teške bolesti primio je još 2011. U novu borbu s karcinomom morao je krenuti 2019. godine. Ipak, svi ga pamte kao uvijek nasmijanog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Preminuo legendarni Ćiro Blažević, trener svih trenera

U kolovozu prošle godine na Facebooku se osvrnuo na težak život koji je imao.

“Kad rezimiram cijeli svoj život, onda imam potrebu da se zatvorim u svoja četiri zida i da toliko plačem, da nikada ne prestanem. Ništa me u životu nije mimoišlo! Dva raka sam imao, a sada se, evo, pojavio i treći. U djetinjstvu sam bio takva sirotinja da sam gaće na štapu nosio, a kasnije u mladosti, kada sam se već bio i oženio, supruga i ja nismo znali hoćemo li imati za ručak ili nećemo. Život mi je bio jedna obična kalvarija i trebalo je sve to proći”, napisao je.

“Ni ovaj trenerski posao, koji možda izvana drugačije izgleda, nije ništa drugo nego jako malo satisfakcije, a puno razočaranja,” dodao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je i da se “bori s permanentnom mišlju da je moje vrijeme prošlo” i da polako odlazi s ovoga svijeta. “Moji prijatelji, igrači iz moje generacije, svi su oni već odavno sahranjeni. Samo sam ja živ. Život je kratak, kaže to i Andrić u ovoj velikoj knjizi, a ja sam se – kada gledam ovako unatrag, na što me ova knjiga konstantno tjera – napatio i previše”, zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.