Ćiro veliki optimist nakon pobjede nad Nigerijom: ‘Niti Argentina, a još manje Island, nemaju nikakvih izgleda’

Foto: fah

Ćiro Blažević likovao je i uživao u pobjedi protiv Nigerije kao da je sam ponovno bio na klupi reprezentacije, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam niti jednu, čak niti najbanalniju primjedbu, ovo je bila prava nogometna rapsodija u režiji naše reprezentacije. Svi naši dečki, svi odreda, bili su na visokoj razini, svak’ je bio na visini zadatka koji mu je izbornik Dalić namijenio. Onaj mali Rebić bio je prava napast cijelo vrijeme, jahao je protivnicima cijelo vrijeme na glavi, Strinić je odigrao odličnu utakmicu. Što onda reći za Modrića i Mandžukića?! Onaj je jedanaesterac trebalo zabiti i potvrditi pobjedu, vidjeli ste kako je veliki Leo Messi odradio isti zadatak nekoliko sati ranije. A Luka ga je tako mirno smjestio u malu mrežicu. Svi zajedno možemo biti jako ponosni”, poručuje Ćiro.

Optimističan je i za susret s Argentinom.

“Niti oni, a još manje Island, nemaju nikakvih izgleda. I njih ćemo na sličan način, kao plitak potok pregaziti, i idemo do kraja. Vrata prolaza skupine nisu odškrinuta, ona su širom otvorena, i ništa me ne može razuvjeriti u uvjerenju da ćemo ponoviti moju Francusku. Ova je pobjeda odlična za moral i samopouzdanje, i dečki će igrati sve bolje i bolje”, jasan je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan je i zbog navijača.

“Došli su u Kalinjingrad u velikom broju, i njima svima trebamo zahvaliti, i oni su sudjelovali u toj pobjedi”, zaključuje Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.