Član IO-a u Dinamu o tajnom glasanju: Šokiran sam što većina nije glasovala po savjesti

skender
Foto: snimka zaslona

Lista “Dinamovo proljeće”, čiji je nositelj Velimir Zajec, uvjerljivo je pobijedila na prvim, povijesnim izborima za skupštinu Dinama s 89 % glasova. U drugoj izbornoj jedinici su članovi Izvršnog odbora tajnim glasovanjem birali između 87 prijavljenih kandidata, a na kraju se na tom popisu nisu našli neki ljudi koji su bili bliski Barišićevi suradnici. Član IO-a Dubravko Skender bio je vrlo razočaran onime što je vidio na tom glasovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodila se, biram riječi, jedna velika sramota. Ja sam šokiran i razočaran što većina članova IO-a nije glasovala po savjesti nego po unaprijed kreiranom šalabahteru. Kakvu su to poruku poslali članovima kluba, navijačima, široj javnosti kad su prekrižili jednog od najvećih hrvatskih gospodarstvenika (Dragutina Kamenskog), čovjeka kojeg je sam gospodin Barišić zvao da dođe u klub i da mu pomogne u ovom projektu novog stadiona?

Kakvu su poruku poslali prekriživši ime gospodina, profesora Vladimira Gašparovića, čovjeka s velikim integritetom koji je nedavno spasio gospodina Barišića od smjene? Bit će sigurno još svega”, poručio je Skender za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.