Ćorluka završio igračku karijeru: ‘Došlo je vrijeme za novu ulogu’

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Vedran Ćorluka i službeno je objavio prekid igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam to planirao, ali došao je trenutak”, kazao je Ćorluka.

” Iznimna mi je čast što me izbornik pozvao da mu pomognem. Prije dva mjeseca sam dobio poziv od izbornika, spomenuo mi je ideju i brzo smo se dogovorili. Razgovarao sam i sa suigračima i nadam se da mogu pomoći kao što sam pomogao kad sam bio igrač”, kazao je Ćorluka dok je Dalić pojasnio svoju odluku.

“Zagovaram viziju da u reprezentaciji moraju biti bivši igrači koji su prošli kroz reprezentaciju. Ja nisam imao tu čast, ali Dražen (Ladić), Vedran (Ćorluka) i Ivica (Olić) jesu. Njihovo iskustvo mi je važno. Od Vedrana očekujem da mi ukaže na neke stvari, da misli na svoj način. Očekujem kvalitetne savjete, kritike, stvari koje ne vidim”, istaknuo je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čovjek u jednom trenutku shvati da je to to. Nisam to planirao, no dogodio se trenutak kada sam odlučio sam sa sobom. Uživam i dalje u nogometu, ali mislim da je vrijeme doći kući, pronaći se u nekoj novoj ulozi, u nekim novim životnim radostima”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.