Cristiano Ronaldo odgovorio na optužbe za silovaje: ‘Lažne, lažne vijesti. Oni se žele promovirati koristeći moje ime’

Foto: fah

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo ponovno se našao pod povećalom javnosti zbog optužbi za silovanje. Optužila ga je Kathryn Mayorga, koja kaže kako je odlučila progovoriti zbog teških psihičkih posljedica koje ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš se o svemu oglasio na Instagramu.

”Ne, ne, ne, ne, ne. Što su rekli danas? Lažne, lažne vijesti. Oni se žele promovirati koristeći moje ime. To je normalno. Žele biti poznati izgovarajući moje ime, ali to je dio posla. Ja sam sretan čovjek i sve je u redu”, priča Ronaldo u live videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je kako je nogometaš djevojci dao oko 375 tisuća dolara u zamjenu za šutnju nakon što je utvrđeno da je silovana. Ali devet godina kasnije priča je opet isplivala na površinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.