Cristiano Ronaldo sve nezadovoljniji u Juventusu, a i kritičari su oštriji

epa09107360 Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the FIFA World Cup 2022 qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at Josy Barthel Stadium in Luxembourg, 30 March 2021. EPA/JOSE SENA GOULAO

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ponovno je nezadovoljan, čak je kritizirao i svoje suigrače. Naime, Portugalac sve više iskazuje nezadovoljstvo na utakmicama što je po mnogima dokaz velike nervoze igrača koji bi ove sezone mogao ostati bez trofeja s Juventusom. Navodno je Ronaldo suigračima zamjerio na posljednjoj utakmici zbog sebičnosti te je u svlačionici izgubio živce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to talijanske medije navodi na zaključak da bi Portugalac mogao kupiti kartu u jednom smjeru, no o tome je još rano govoriti. Naime, bivši napadač Juventusa i Bayerna, Luca Toni, komentirao je ponašanje Cristiana Ronalda.

“Postiže puno golova, puno znači za klub, no nisam impresioniran njegovim stavom prema saigračima. Sjećam se sebe kada sam igrao. Bio sam sebičan, ali sam uvijek ostajao na terenu slaviti kada dobijemo, a ne postignem pogodak. Razočarenje sam stavio po strani”, kazao je Toni.

Toni je, podsjetimo, i ranije kritizirao Ronalda te je očigledno kako nije najveći fan portugalske nogometne zvijezde. Sredinom prošle godine Stara dama je poražena u Kupu od Napolija, Toni je za poraz direktno optužio Ronalda, rekao je kako on ne može nikoga prediblati, što stvara problem cijeloj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sve je realnija mogućnost odlaska Ronalda iz Juventusa, što je potvrdio i torinski Tuttosport, koji kaže da će do rastanka doći u slučaju da klub ne izbori plasman u Ligu prvaka. Ipak, malo je vjerojatno da Juventus neće izboriti Ligu prvaka.

Portugalac se, podsjetimo, nekoliko tjedana povezivao s bivšim klubovima, dakle, Real Madridom te Mancester Unitedom,  no prije toga s čelnicima Juventusa mora riješiti svoj status.

Ronaldo je s 25 golova vodeći strijelac talijanskog prvenstva ove sezone, a za Juventus je ukupno dao 97 golova u 126 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.