Cristiano Ronaldo uoči spektakla u Cardiffu: ‘Nije dobro biti previše skroman’

Foto: fah

Najbolji nogometaš Reala Cristiano Ronaldo poprilično je samouvjeren uoči finala Lige prvaka protiv Juventusa ove subote u Cardiffu, sjajni Portugalac ne dvoji u novo slavlje madridskog kluba. Ako bi Real osvojio Ligu prvaka to bi bilo drugu godinu uzastopno, tako nešto nije lako napraviti. Može li kraljevski klub nakon Primere uzeti i trofej Lige prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo veći favoriti od Juventusa. Previše skromnosti ponekad nije dobro. Moramo pokazati svoj karakter i pokazati tko je najbolji. Juventus je odlična momčad, ali i mi smo. Osjećam da ćemo odigrati odličnu utakmicu i da ćemo pobijediti”, rekao je portugalski nogometaš tijekom druženja s novinarima. Cristiano hvali trenera Zinedine Zidanea:

Ove sezone smo svi igrali zahvaljujući pametnim odlukama trenera, osjećam se bolje nego prošle godine i nadam se da ću momčadi pomoći s golovima u finalu. Bit ćemo nervozni taj dan, a sada mi je zapravo i draže ne razmišljati toliko o finalu.”

Nogometaš koji je uvijek gladan golova, trofeja, nije zaboravio naglasiti činjenicu kako ”nitko do sada nije osvojio dvije uzastopne Lige prvaka”, zna Ronaldo dobro da to nije uspjelo čak ni Lionelu Messiju s Barcelonom, tim je je njegov motiv veći. Rivalstvo s Messija i Ronalda odavno je ušlo u nogometnu legendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima Ronaldo i još jedan motiv u Ligi prvaka, dakle, u finalu 3. lipnja trebaju mu dva pogotka kako bi dostigao Messija na listi strijelaca Lige prvaka ove sezone. Teško za ostvariti, no, ne i nemoguće, iako Juventus ima vrhunsku obranu, po mnogima najbolju u Europi.

Nadamo se da ćemo biti prva momčad u povijesti koja je osvojila dvije uzastopne Lige prvaka. Neka navijači budu uz nas u nedjelju i neka misle pozitivno. Hala Madrid,” zaključio je Portugalac.

Korak do povijesti…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real je važna vijest da se vraća Gareth Bale, reprezentativac Walesa spreman je za veliko finale:

Osjećam se odlično i potpuno sam spreman. Radio sam jako naporno kako bih se vratio u najboljoj formi. Ovo je posebno finale, jedan korak nas dijeli od ispisivanja povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.