Crvena zvezda podržala teroriste koji su napali Kosovo: Evo kako su to pokazali

Foto: Twitter

Stanje na Kosovu se ne smiruje nakon što je skupina naoružanih muškaraca srpske nacionalnosti izvršila upad na teritorij te nezavisne države, da bi u okršaju s policijom život izgubio jedan kosovski policajac i trojica terorista, dok su ostali uhićeni. Zbog svega se u Srbiji okupljaju navijači, pa čak Delije i Grobari i ne ratuju, a podršku im je pružio i tenisač Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zvezda se odlučila pomoći suprugama i djeci ubijenih terorista na Kosovu.

“FK Crvena zvezda kao jedan od najvećih simbola srpstva osjeća moralnu odgovornost da u svakom trenutku bude uz naš narod na Kosmetu. Tragedija koja je zadesila časne i poštene obitelji u južnoj srpskoj pokrajini, duboko nas je sve pogodila. U skladu sa tim će FK Crvena zvezda uplatiti po 10.000 eura kao jednokratnu pomoć obiteljima stradalih junaka. Crvena zvezda je klub svog naroda i biće svuda uz njega u svim teškim situacijama”, napisali su iz Zvezde na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.