Cvitanović: Kane više nije na razini superstara

Foto: snimka zaslona

U nedjelju na Olimpijskom stadionu u Berlinu finale ovogodišnjeg Eura igraju Španjolska i Engleska. U emisiji EURO 2024 govorilo se o junacima polufinalnih susreta tih reprezentacija Lamineu Yamalu i Daniju Olmu odnosno Harryju Kaneu i Ollieu Watkinsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako mi je lijepo vidjeti Olma i Yamala. Dani Olmo je 1998. godište i u najzrelijim je igračkim godinama i Yamal koji će napuniti uskoro 17 godina. Volim mladost i kad mladi donose kvalitetu i razliku. Nesumnjivo je da su njih dvojica pokazali više nego Kane i Watkins. Kane više nije na razini superstara kao što je bio u Premiershipu ili sad za Bayern u Bundesligi gdje je bio prvi topnik, kazao je Mario Cvitanović.

– Zanimljivo da su s lijeve strane klinci koji su se pokazali u pravom svjetlu. Ako pričamo o finalu, nismo davali preveliku šansu Engleskoj. Imala je dosta slabiji ždrijeb, dok su Španjolci igrali protiv Hrvatske, Italije, Njemačke, Francuske. Slabiju utakmicu su imali jedino protiv Albanije. U svim su utakmicama izdominirali, nitko ih nije nadigrao i Španjolcima dajem više šansi, ali ne možemo otpisati Engleze koji imaju toliko dobrih igrača koji mogu riješiti utakmicu, ali opet dajem malu šansu Španjolskoj, rekao je Vedran Ješe pa nastavio o tome što je bilo presudno u pobjedi Engleske nad Nizozemskom:

– Mislim da Nizozemska nije odigrala neku bajnu utakmicu, dok su Englezima po tko zna koji put te promjene donijele preokret. Vidjeli smo da kad god uđu dečki s klupe kako donose neku novu energiju. Southgate ih stavlja na prirodne pozicije koje igraju u svojim klubovima. Na kraju su Englezi bili bolji, istaknuo je Ješe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.