Cvitanović ljut: Poništili su nam čisti gol! Gdje su sad dežurni kritičari? Nek’ sad kažu da je Dinamo zaštićen!

Foto: fah

Nakon utakmice Rudeša i Dinama i Inakiju Alonsu i Mariju Cvitanoviću miješale su se emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostaje nam slatko-gorak okus u ustima. Vodili smo protiv najbolje momčadi u prvenstvu, ali na kraju nismo uspjeli zadržati prednost. Ipak, osjećaj je pozitivan, odigrali smo utakmicu kao velika momčad. Dobro smo se borili, znali gdje ih trebamo napasti. Sad trebamo nastaviti na isti način i shvatiti da je stadion u Kranjčevićevoj naš dom”, rekao je Alonso.

” Pružili smo dobru igru, imali energiju i dobre situacije. Jako teško je ovako vruć nakon utakmice analizirati dvoboj, ali mislim da smo dobro anulirali Rudešane, a gol primili iz naše nespretne reakcije. Rekao sam momcima da samo nastave na isti način, jer su igrali dobro. Šteta što nismo odmah na početku zabili jer smo imali situacije, ali imali smo apsolutnu kontrolu, a 17-18 udaraca na ovakvom travnjaku nije malo. Bilo ih je teško probiti, ali mi smo uspijevali”, smatra Mario Cvitanović.

“Kako ću biti zadovoljan kad nismo pobijedili?! Mi smo Dinamo i svakoga želimo dobiti. Pokazali smo dobru igru, stvorili dosta šansu i, eto, jedan nam pogodak nije priznat. Nameće se situacija kod Olmova gola, ne bih htio komentirati, jer nisam dosad komentirao suđenje. Neka to komentiraju ljudi koji kažu da je Dinamo apsolutno zaštićen. Jako je teško igračima objasniti takvu situaciju, da taj gol nije priznat. Rekao sam im način na koji ćemo to rješavati. Neka dežurni kritičari to komentiraju. Što se tiče promjene kapetana, to je jasno dogovoreno, na tu temu smo sve rekli. To je riješeno, nema potrebe da se o tome govori nakon ovakve utakmice”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.