Daily Mail: Od 16 igrača koje je Tuchel koristio u Zagrebu, više od pola njih su bili ili igrači koji su tek došli

Foto: fah

Chelsea je dan nakon poraza od Dinama 1:0 u Maksimiru u 1. kolu skupine E Lige prvaka smijenio Thomasa Tuchela s mjesta glavnog trenera. No, navodno poraz od Dinama nije bio ključan, već je nova vladajuća garnitura u klubu i ranije odlučila da će Nijemcu dati otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Thomas Tuchel je nakon poraza u Zagrebu rekao da Chelseaju nedostaje baš sve. I bio je u pravu. Zdravi razum, logika, odluke vlasnika – sve to se pogubilo u Chelseaju ove sezone. Rekli su nam da rezultati nisu razlog otkaza. Ni ne mogu biti jer, iako nisu savršeni, Chelsea manje-više igra kao što se očekuje od momčadi koja je rekonstruirana”, piše Martin Samuel, poznati kolumnist Daily Maila.

“Od 16 igrača koje je Tuchel koristio u Zagrebu, više od pola njih su bili ili igrači koji su tek došli, ili rezerve, ili igrači koji se vraćaju nakon ozljeda. U prijevodu – stranci, i to skupi. Svaka čast upravi koja je puno uložila u momčad, ali ona igra kao da se igrači ne poznaju upravo zato što se ne poznaju”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.